Weboldal készítés

Wordpress és egyedi weboldalak készítése vállalkozások számára

MIÉRT VAN SZÜKSÉG WEBOLDALRA?

Habár az elmúlt két évtizedben egyre több hazai vállalkozás egészítette ki online kommunikációját weboldallal, mégis azt tapasztaljuk, hogy a kis- és középvállalkozások jelentős része még mindig lemaradásban van ezen a területen. Egy weboldal nemcsak az értékesítésben segíthet, de a vállalkozásról kialakuló kép egyik meghatározó eleme is egyben. Ugye mindenkinek ismerős a mondat: “ne nézd a weboldalunkat, már rég le kellett volna cserélni…”. Legyen most ez a pillanat, amikor úgy döntesz, hogy a vállalkozásod számára egy új külsőt rendelsz meg.

AZ SZV-TECH SEGÍT A TERVEZÉSBEN, KIVITELEZÉSBEN ÉS KARBANTARTÁSBAN IS

Az elmúlt években számos vállalkozás weboldalát készítettük el vagy újítottuk meg, hogy minél jobban illeszkedjenek a modern dizájn trendekhez, valamint a vállalkozás profiljához. Ügyfeleink között megtalálhatók egészségügyi magánrendelők, webáruházak, ipari üzemek vagy akár más szolgáltatók. A weboldal készítését mindig egy részletes igényfelmérés előzi meg, amely alapján megtervezzük azokat a funkciókat (online rendelés, videólejátszás, chat, feliratkozás, stb.), amelyekre szüksége lesz a vállalkozásnak az értékesítési tevékenységhez kapcsolódóan. A dizájnra vonatkozó elképzelések egyeztetését követően pedig reális határidőn belül készítjük el a weboldalt ügyfeleink számára, amelyet igény szerint az átadást követően is folyamatosan karbantartunk.

Fókuszban az értékesítés

Egy weboldal vagy webáruház mindig szorosan kapcsolódik egy adott szervezet céljaihoz és folyamataihoz. Gyakran előfordul, hogy az értékesítési tevékenységhez jelentősen hozzá tud járulni egy webes felület, így annak kialakítása gondos előkészítést igényel mind az ügyfél, mind pedig a kivitelező részéről.

Munkatársaink az alábbi területen tudják segíteni vállalkozását:

  • E-kereskedelmi rendszerek tervezése és készítése
  • WordPress weboldalak készítése
  • Egyedi weboldalak készítése
  • Egyedi modulok / bővítmények készítése
  • Webdizájn és arculat készítése

Az általunk készített weboldalak könnyen kezelhetők, így az ügyfeleink önállóan is szerkeszthetik a weboldal tartalmát.

WEBOLDALKÉSZÍTÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Wordpress weboldalak készítése

A WordPress oldalakat széleskörűen elterjedt tartalomkezelő rendszerként ismerhettük meg – köszönhetően a könnyen használható szerkesztői felületnek. Ezeket a weboldalakat ajánljuk olyan felhasználóknak, akik saját maguk szeretnék feltölteni a weboldalt folyamatosan változó tartalommal.

Webáruházak készítése

Egyre több cégvezető dönt úgy, hogy induló vállalkozását az online értékesítésre alapozza vagy pedig meglévő fizikai üzletét szeretné kiegészíteni webáruházban történő értékesítéssel. Ilyen esetben komplexebb értékesítési rendszerben kell gondolkodni, amely gyakran kapcsolódik valamilyen belső számviteli vagy készletnyilvántartó szoftverhez.

Egyedi weboldalak és modulok fejlesztése

Vállalkozásunk olyan komplex igényeket is ki tud elégíteni, amelyek túlmutatnak egy általános keretrendszer lehetőségein. Ez esetben olyan egyedi megoldásokat, esetleg modulokat fejlesztünk ügyfeleink számára, amelyek nem létezik megfelelő “dobozos” termék a piacon.

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Igényfelmérés

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogy miként lehetne növelni vállalkozása láthatóságát és értékesítését weboldalon keresztül.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!