Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás

Informatikai eszközök megbízható és biztonságos üzemeltetése, valamint gyors segítségnyújtás váratlan meghibásodás esetén is.

AZ SZV-TECH AZ ÚJ “RENDSZERGAZDA”

A problémának több oka is lehet: egy egyszerű hardvermeghibásodás, szoftverek esetén szükséges frissítések hiánya, vagy akár egy számítógépes vírus.
Rendszergazda szolgáltatásunk keretében nemcsak azonosítjuk a problémát, hanem el is hárítjuk azt. Sőt, a szolgáltatás célja éppen az, hogy ezeket a problémákat megelőzzük rendszeres szoftverfrissítésekkel és az eszközök folyamatos karbantartásával. Ezzel a meghibásodás miatt felmerülő többletkiadások is csökkenthetők.

MIÉRT ÉRDEMES KISZERVEZNI A RENDSZERFELÜGYELETET?

MIÉRT ÉRDEMES KISZERVEZNI A RENDSZERFELÜGYELETET?

A rendszergazda szolgáltatás során jól tervezhetők az eszközök karbantartásával és üzemeltetésével kapcsolatos kiadások. Továbbá biztosítjuk azt az informatikai tudást, ami a folyamatosan változó digitális környezethez való alkalmazkodáshoz, illetve az eszközök hatékony működtetéséhez szükséges.

Rendszergazda szolgáltatásainkkal hatékony megoldásokat kínálunk vállalkozásuknak, amelyeket a hibamentesség, stabilitás és munkamenet folytonosság szellemében végezzük el. Azáltal, hogy partnereink számára nyújtjuk ezen szolgáltatásokat, szoros együttműködést alakítunk ki, így biztosítva, hogy a jó kapcsolat eredményeként vállalkozásuk zavartalanul működjön.

Hibamentes Üzemeltetés

A cégünk által nyújtott rendszergazda szolgáltatásoknak köszönhetően az informatikai rendszerek közel hibamentesen működnek. Mindennapi felügyelettel, diagnosztikával és szervizszolgáltatásokkal biztosítjuk, hogy minden rendszerprobléma legrövidebb időn belül kezelésre kerüljön.

Stabilitás és Munkamenet Folytonosság

A saját és üzleti partnereink stabilitásának az alapja a folyamatos munkamenet folytonosság. Rendszergazda szolgáltatásaink révén azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk a leállásokat és adatvesztéseket, biztosítva ezzel, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működjön.

Proaktív Megközelítés

Rendszergazda csapatunk proaktív módon áll hozzá vállalkozása informatikai környezetéhez. Az előrelátó figyelmeztetések segítenek Önöknek megelőzni a potenciális problémákat, optimalizálni rendszereiket és elkerülni a kieséseket.

Újdonságok és Technológiai Fejlődés

Napjainkban a gyors technológiai fejlődés új lehetőségeket teremt minden vállalkozásnak. Rendszergazdai szolgáltatásainkkal mindig lépést tartunk az aktuális trendekkel és technológiai újdonságokkal, így partnereink mindig a leginnovatívabb megoldásokat élvezhetik.

Védelem és Biztonság

Az üzleti adatok és rendszerek védelme kiemelt prioritás számunkra. Rendszergazda csapatunk folyamatosan monitorozza a biztonsági fenyegetéseket, és biztosítja, hogy minden adat és rendszer a legmagasabb szintű védelemben részesüljön.

Szolgáltatásunknak köszönhetően a munkatársainak csak azzal kell foglalkozniuk, amihez igazán értenek: a saját feladataikkal.

Rendszergazda szolgáltatás részei

Felhasználói helpdesk

Ügyfeleink számára online ügyfélszolgálati felületet biztosítunk, amelyen keresztül be tudják jelenteni a felmerülő problémákat és egyéb informatikai igényeket.

Távoli hibaelhárítás

Sok esetben a probléma azonnali hibaelhárítást igényel, így munkatársaink először távoli asztal hozzáféréssel próbálják elhárítani a problémát, így akár már 1 órán belül újra használhatóvá válnak az informatikai eszközök.

Proaktív hibaészlelés

Monitoring szolgáltatásunk keretében egy felügyeleti szoftvert telepítünk a számítógépekre, amely azonnal jelzést küldd munkatársainknak, ha valami rendellenes működést tapasztal. Ezáltal még azelőtt tudomásunkra jut egy súlyos hiba kialakulásának lehetősége, hogy az komoly károkat okozott volna.

Igényfelmérés

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogy érdemes-e az informatikai eszközök karbantartását és a rendszerfelügyeletet kiszervezni.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!

Referenciák

CÉGEK, AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK