Felhőalapú szolgáltatások

Vállalkozásának munkafolyamatai és adatai bármikor és bárhonnan elérhetőek lesznek munkatársai számára.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG FELHŐALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOKRA?

A felhőalapú szolgáltatások egyre elterjedtebbek, amelyek nemcsak távoli elérést biztosítanak a felhasználók számára, hanem olyan folyamatosan frissülő funkciókat is biztosítanak, amelyek a felhasználók munkáját gyorsabbá és hatékonyabbá tudják tenni. A felhőalapú szolgáltatások emellett olyan további előnyöket nyújtanak az igénybevevők számára, amely segítségével az állományok visszaállíthatók egy számítógépes meghibásodás esetén, valamint segítik a kollaboratív munkát a munkatársak között.

AZ SZV-TECH HIVATALOS MICROSOFT PARTNER

A felhőalapú szolgáltatások területén globális szinten a Microsoft az egyik meghatározó szereplő, aki vállalkozások millióit segíti üzleti megoldásaival nap, mint nap. Az SZV-TECH több éve hivatalos partnere a Microsoft felhőalapú üzleti szolgáltatásainak, így munkatársaink elsőkézből értesülnek a legújabb megoldásokról, valamint a vállalkozások által realizálható előnyökről.

Emellett az SZV-TECH a vállalkozások saját szerverein futtatott szolgáltatásokkal biztosítja a napi munkavégzés hatékonyságát. Számos vállalkozás számára biztosítjuk saját szerverekről a weboldalak üzemeltetését, tárhelyek elérést, valamint a levelezést. Sok esetben azért döntenek vállalkozások a saját szerverek mellett, mert olyan érzékeny információkat tárolnak (vagy egyéb jogszabályi előírásoknak kell megfelelniük), amelyek miatt a közismert felhőszolgáltatások nem vehetők igénybe.

MIÉRT ÉRDEMES FELHŐALAPÚ INFORMATIKAI

KÖRNYEZETET KIALAKÍTANI?

A felhőszolgáltatások a mindennapjaink részévé váltak. A munkavégzés és az adatok elérése a home office terjedésével, illetve a hálózatos munkamegosztás következtében szinte elképzelhetetlen lenne felhőszolgáltatások nélkül. Egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy a helyi fizikai infrastruktúra helyett inkább egy gyors és egy munkacsoport által bármikor és bárhonnan elérhető platformot hoz létre a feladatok ellátására.

A felhőszolgáltatások révén:

  • Munkatársak közötti kommunikáció és dokumentumok kezelése fejleszthető
  • Az adatok bárhonnan és bármikor elérhetők, szerkeszthetők
  • A hozzáférések jól kezelhetők, könnyedén nyomon lehet követni, hogy ki, mikor lépett be és milyen módosításokat hajtott végre az állományokon

Szolgáltatásunknak köszönhetően a vállalkozás dokumentumai könnyen elérhetők, illetve a hozzáférési jogosultságok is kezelhetők.

FELHŐALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Microsoft Azure

Azure a Microsoft felhő alapú platformja és infrastruktúrája, melynek segítségével alkalmazásokat lehet készíteni, telepíteni és futtatni a Microsoft által felügyelt adatközpontokon.

Office 365

Az Office 365 a Microsoft által üzemeltetett felhő alapú, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás, amely partnerein keresztül érhető el vállalkozások számára. Habár a neve a közismert szövegszerkesztő szoftverekre utal, mégis a szolgáltatás központi eleme a felhő alapú szerverszolgáltatás.

Saját szerveren működtetett szolgáltatások

Sok vállalkozás számára előnyösebb, ha saját szerveren keresztül építjük ki a felhőalapú infrastruktúrát, amely a vállalati folyamatok működését biztosítja.

Acronis Cyber Protect Cloud

Az Acronis Cyber Protect Cloud egyetlen megoldásban egyesíti a biztonsági mentés és a következő generációs, AI-alapú káros szoftver elleni védelem-és a vírusvédelem, valamint a végpont-védelem kezelését. Az integráció és az automatizálás páratlan könnyebbséget biztosít az MSP-k számára – csökkenti a komplexitást, miközben hatékonyabb működést biztosít és csökkenti a működtetési költségeket.

Igényfelmérés

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogy hogyan tudják a felhőszolgáltatások segíteni munkatársai mindennapjait.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!