Hálózatok tervezés és kivitelezése

Szolgáltatás

Megbízható és gyors informatikai hálózatokkal segítjük vállalkozások mindennapjait.

MILYEN PROBLÉMÁK LEHETNEK EGY HÁLÓZATTAL?

Az informatikai hálózatok nap, mint nap kihívásoknak vannak kitéve. A folyamatosan változó informatikai környezetben a hálózatoknak egyre nagyobb teljesítményt kell nyújtaniuk. Napjainkban sokkal nagyobb fájlokat szeretnék továbbítani, mint 10-20 évvel ezelőtt, valamint a videókonferenciák és egyéb számítógépes eszközök is állandó internetkapcsolatot igényelnek. Az elmúlt években pedig egyre több elektronikus vírus és hackertámadás célpontjaivá váltak hazai vállalkozások. Egy hálózat biztonságos üzemeltetése folyamatos odafigyelést és szakértelmet kíván, hiszen csak így kerülhetők el a visszaélések és az adatvesztések.

AZ SZV-TECH A BIZTONSÁGOS HÁLÓZAT KULCSA

A hálózati problémák a folyamatosan felmerülő külső veszélyek mellett mindennapi problémát is okozhatnak. Ma már nemcsak vezetékes, hanem széleskörben elterjedt vezetéknélküli hálózatok használata vált szükségessé. A lassú internet és szakadozó kapcsolat a munkavégzés hatékonyságát is csökkentik. A biztonságos hálózat kialakításához egyrészt megfelelő informatikai eszközökre, valamint rendszeres frissítésekre is szükség van. Vállalkozásunk több, mint … ügyfél esetén már bizonyította, hogyan lehet problémamentesen üzemeltetni hálózatot.

MIÉRT ÉRDEMES IT (gyengeáramú) csapatra bízni a kivitelezést és nem villanyszerelőkre?

Vállalkozásunk nemcsak vezetékes és vezetéknélküli hálózat tervezésével, hanem kivitelezéssel is foglalkozik. A szervezet informatikai és kommunikációs igényeihez illeszkedően alakítjuk ki az infrastruktúrát, hogy az hosszútávon is biztosítani tudja a gyors és megbízható kommunikációt. Mi nem csak azt látjuk mi került fel a tervrajza, hanem üzemeltetés szempontjából is tudjuk mi szükséges egy hálózat hibamentes működéséhez.

Egy jól kiépített informatikai hálózattal:

  • Hackertámadások veszélye minimálisra csökken
  • Elektronikus és zsarolóvírusok nehezebben tudják megfertőzni az eszközöket
  • A munkatársak gyorsabban tudják elvégezni feladataikat a hálózaton keresztül
  • A szükséges szoftver- és tűzfalfrissítéseket ütemezzük és rendszeresen elvégezzük
  • Szükség esetén jegyzőkönyvvel minősített mérést is végzünk
  • Fluke és NetAlly AirCheck G3 profi műszereinkkel

Szolgáltatásunknak köszönhetően a vállalkozás kommunikációs hálózatán folyó információk, valamint tárolt adatok biztonságban lesznek.

INFORMATIKAI HÁLÓZATÉPÍTÉS

Tervezés

20+ éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai hálózatok kidolgozásában mikrovállalkozásoktól kezdve többszáz fős vállalkozások informatikai hálózatának tervezéséig.

Kivitelezés

Az előzetesen feltárt igények és elkészült tervek alapján a legkorszerűbb eszközökkel építjük ki az informatikai hálózatot annak érdekében, hogy minél tovább biztosított legyen a gyors és megbízható hálózati kommunikáció.

Hálózati hibák felderítése és javítása

Sok szervezet használ valamilyen informatikai hálózatot, amely elavult vagy nincs megfelelően karbantartva. Szakembereink segítenek a meglévő hálózatok hibáinak feltárásában, illetve a hibák kijavításában is.

Igényfelmérés

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogyan lehet biztonságosabbá és gyorsabbá tenni az informatikai hálózatot.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!