Számítógép és laptop szerviz

Szolgáltatás

Számítógép, laptop, tablet, nyomtató vagy más irodai eszköz? Vegye fel a kapcsolatot vállalkozásunkkal és hamarosan újra használhatja informatikai eszközét!

MEGHIBÁSODOTT VAGY LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP?

Gyakran előfordul, hogy egy számítógép meghibásodik, vagy csak egyszerűen egyre lassul a felhasználó szerint az informatikai eszköz teljesítménye. Ez nagyon frusztráló lehet, hiszen meggátol bennünket a feladataink elvégzésében. Felhasználóként egyre nehezebb ezeket a problémákat egyedül kijavítani, sokszor csak szakember tud segíteni a hibaelhárításban.

MIBEN TUD SEGÍTENI AZ SZV-TECH?

A számítógépes eszközök meghibásodásának vagy folyamatos lassulásának számos oka lehet. Ezen okok között általában valamilyen hardver- vagy szoftverprobléma, valamint az utóbbi időben egyre több számítógépes vírus azonosítható.

Szervizünkben a hibaelhárítást a számítógépes eszköz részletes áttekintésével kezdjük, amely során megkeressük a lehetséges hibaforrásokat, majd pedig ezeket egyesével kijavítjuk (ha lehetséges a javítás) és újra működőképes állapotba hozzuk. Gyakran előfordul hardvermeghibásodás esetén, hogy új alkatrészt kell beszerezni a hiba kijavításához, míg egy szoftverfrissítés esetén elegendő a megfelelő szoftvereket telepíteni és azok beállításait a felhasználó használati szokásaihoz konfigurálni.

Az alábbi eszközök szervizelését vállaljuk:

  • számítógépek és laptopok
  • tabletek
  • nyomtatók
  • monitorok
  • egyéb irodai eszközök

MIÉRT ÉRDEMES SZERVIZHEZ FORDULNI MEGHIBÁSODÁS ESETÉN?

MEGHIBÁSODÁS ESETÉN?

Szervizünk kiterjedt beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik, így egyrészt gyorsan tudunk szükséges alkatrészeket beszerezni akár ritkább konfigurációk esetén is, másrészt pedig alkatrészhiány esetén pontosan tudjuk, hogy milyen alkatrésszel lehet helyettesíteni a hiányzó elemet. Napjainkban a számítógépek már sokkal összetettebbek, mint korábban, továbbá a laptopok javítása speciális szerszámokat, valamint sok gyakorlatot igényel. Nem javasoljuk, hogy valaki otthon vagy munkahelyén próbálja meg az eszközét megszerelni, mert könnyen előfordulhat, hogy további kárt okoz vele.

A szervizelés során:

  • Garanciát vállalunk az elvégzett munkára
  • Be tudjuk szerezni a szükséges alkatrészeket
  • Előzetes költségbecslést készítünk a javításra és szükséges alketrészekre
  • Tanácsokkal segítjük vevőinket, hogyan érdemes elkerülni egy újabb meghibásodást

Szervizünknek köszönhetően az informatikai eszközeinek teljesítménye várhatóan javulni fog, valamint újra használni tudja feladatainak elvégzésére.

Szerviz szolgáltatásaink

Ingyenes állapotfelmérés

Amennyiben lassúnak érzi számítógépét, ingyenesen felmérjük számítógépe állapotát, ha nálunk rendeli meg a javításhoz szükséges alkatrészeket.

Alkatrészek és szoftverek beszerzése

A meghibásodott számítógépeket nemcsak megjavítjuk, hanem igény esetén a szükséges alkatrészeket, valamint a megfelelő működést biztosító szoftvereket is beszerezzük.

Gyors hibajavítás

Amennyiben a szervizeléshez szükséges alkatrészek és szoftverek rendelkezésre állnak, akkor 1-2 munkanapon belül el tudjuk végezni a javítást. Így nem kell több munkanapot várnia, hogy újra használhassa számítógépét.

SZERVIZ FELKERESÉSE

GYORS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS MEGHIBÁSODÁS ESETÉN

Hozza be vállalkozásunkhoz a meghibásodott eszközt és segítünk feltárni, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a hiba elhárítására..

Munkatársaink részletes állapotfelmérést készítenek és ha van rá lehetőség, néhány munkanapon belül újra használhatja informatikai eszközét.