Központilag felügyelt szolgáltatások

Vírusvédelem, Adatmentések, Teljesítmény és Állapot Monitorozás

Kíváncsi lenne arra, hogyan segíthet a proaktív informatikai védelem a korai fenyegetések felismerésében és a biztonságos üzletmenet folytatásában?

A proaktív informatikai védelem előnyei számos területen érvényesülnek, és segítenek a szervezeteknek megelőzni vagy minimalizálni az informatikai fenyegetésekből származó károkat. Az alábbiakban a proaktív védelem néhány kiemelkedő előnyét láthatja:

 1. Korai Fenyegetésfelismerés:
  • A proaktív védelmi rendszerek képesek korai jeleket felismerni az esetleges fenyegetésekről még azok károkozás előtt. Ez lehetővé teszi a gyorsabb reakciót és a potenciális veszélyek elhárítását még a károk kialakulása előtt.
 2. Kockázatok Előrejelzése:
  • A proaktív védelem segítségével a szervezetek azonosíthatják és előrejelezhetik azokat a kockázatokat, amelyeket a jövőben valószínűleg szembe fognak nézni. Ez lehetővé teszi, hogy a szükséges intézkedéseket előre tervezzék és implementálják.
 3. Felhasználói Tudatosság Növelése:
  • A proaktív védelmi stratégiák segíthetnek a felhasználói tudatosság növelésében. A munkatársak és felhasználók oktatása, szimulált kiberfenyegetésekkel történő gyakorlás, és rendszeres felvilágosítások segítik az embereket felkészülni és felismerni a potenciális kockázatokat.
 4. Üzleti Folytonosság Biztosítása:
  • A proaktív védelem elősegítheti az üzleti folytonosságot, mivel a rendszer előre felkészül az esetleges kibertámadásokra vagy rendszerszintű kiesésekre. Vészforgatókönyvek kialakítása és a gyors helyreállítási tervek kidolgozása lehetővé teszi a zökkenőmentes üzletmenet folytatását.
 5. Költséghatékonyság:
  • Mivel a proaktív védelmi intézkedések a veszélyeket korai szakaszában azonosítják, a hosszú távú költségeket csökkenthetik a kibertámadások okozta károk, az adatvesztés vagy az üzleti megszakadás miatt keletkező költségek minimalizálása révén.
 6. Megbízható Ügyfelekkel és Partnerekkel Való Kommunikáció:
  • A proaktív védelmi intézkedésekkel a vállalatok növelhetik bizalmukat és megbízhatóságukat az ügyfelek és üzleti partnerek szemében. A biztonságos adatkezelés és informatikai rendszerek kiemelkedő hozzájáruló tényező lehet a jó kapcsolatok kiépítésében.

LEGYEN VELÜNK PROAKTÍV!

Milyen szolgáltatásokkal tudjuk segíteni cége kibervédelmét ?

Védelmezze az értékes adatait a proaktív adatmentés segítségével!

ESET PROTECT – VÍRUSVÉDELEM KÖZPONTI FELÜGYELETTEL

Biztosítja az összes végpont valós idejű láthatóságát, valamint teljes körű jelentési- és biztonsági menedzsmentet tesz lehetővé az összes operációs rendszer esetében:

 • Felhőalapú konzol helyszíni telepítési lehetőséggel.
 • Valós idejű láthatóságot biztosít az összes végpont számára, legyen az asztali számítógép, szerver, virtuális gép vagy akár mobil eszköz.
 • Lehetővé teszi teljes körű jelentések készítését valamennyi ESET biztonsági megoldásunkra vonatkozóan.
 • Menedzselhetővé teszi a végpontok megelőzési, észlelési és elhárítási rétegeit valamennyi platformon.

ACRONIS Cyber Protect – Adatmentések határok nélkül

Az Acronis Cyber Protect Acronis Cloudban történő futtatásával fejlett kibervédelmet biztosíthat minden végponton, bármilyen helyen – így ez ideális megoldás napjaink mobil és távoli munkakörnyezeteiben.

A mentések állapota központi management felületről követhető, értesítéseket kapunk az egyes folyamtok állapotáról. A felmerülő hibákra azonnal tudunk reagálni és probláma nem egy adatvisszaállás során válik ismerté, amely lehetettlenné tenné a visszaállást.

Milyen eszközökről tudunk felügyelten mentés készíteni ?

 • Felhasználók egyedi  laptopjáról  és számítógépéről
 • NAS adattárolókról – Synology
 • Mobil eszközökről
 •  Micorosoft szerverek (SQL, Sharepoint, Exhange)
 • Linux
 • Virtuális gépekről (KVM, Hyper-V, VMware)
 • Microsoft Office 365 alkalmazásokról (sharepoint, onedrive, exchange levelezés)
 • Google Workspace
 • Weboldalk

Hálózati adattárók (NAS) felügyelete

Az általunk felügyelt rendszerek esetén a partnereinknél használt NAS eszközök számára központi felügyeletet tudunk biztosítnai.
A szolgáltatás néhány fontos előnye:

 1. Egységes Kezelőfelület:
  A CMS egy egységes kezelőfelületen keresztül teszi lehetővé a Synology NAS rendszerek központi felügyeletét, így akönnyedén nyomon követhetjük és kezelhetjük az összes eszközt.
 2. Távoli Felügyelet:
  A CMS lehetővé teszi a távoli felügyeletet, így  bárhonnan hozzáférhetünk a Synology NAS rendszerekhez, és kezelhetjük azokat.
 3. Egyszerű Konfiguráció és Beállítások:
  Az egységes kezelőfelület segítségével könnyű és hatékony módon konfigurálhatók és állíthatók be a Synology NAS rendszerek, minimalizálva ezzel az üzemeltetési időt.
 4. Automatizált Monitorozás:
  A CMS automatizált monitorozást biztosít, lehetővé téve számunkra, hogy gyorsan észleljük és reagáljunk a rendszerek teljesítményével vagy esetleges problémákkal kapcsolatos információkra.
 5. Többszintű Figyelmeztetések:
  A CMS lehetőséget biztosít többszintű figyelmeztetések beállítására, így  azonnal értesülhetünk a problémákról vagy a kritikus állapotokról.
 6. Jogosultságkezelés:
  A CMS jogosultságkezelést biztosít, lehetővé téve, hogy  különböző szintű hozzáférést és feladatokat rendeljünk a rendszerek kezeléséhez.
 7. Időbeni Beavatkozás és Karbantartás:
  Az automatizált figyelmeztetések és monitorozás segítségével az  időben be tudunk beavatkozni, minimalizálva a leállásokat és biztosítva a folyamatos működést.

Központi Vezérlés és Felügyelet Proffesszionális Hálózati Eszközeinek ? Igen, megoldás a Ubiquiti termékek választása!

Ubiquiti eszközök használatával számos előnyhöz juthat egy hálózat tervezése és üzemeltetése során. Az Ubiquiti hálózati eszközök népszerűségét az alábbi tényezők ismeretében érdemes megfontolni:

 1. Kiváló Teljesítmény:
  • Az Ubiquiti eszközök kiváló teljesítményt nyújtanak, beleértve a megbízható vezeték nélküli és vezetékes hálózati kapcsolatokat.
 2. Skálázhatóság:
  • Az Ubiquiti eszközök skálázhatók, így könnyedén alkalmazkodhatnak a növekvő hálózati igényekhez és méretváltozásokhoz.
 3. Költséghatékonyság:
  • Az Ubiquiti eszközök általában jóval kedvezőbb ár/érték arányt kínálnak, ami ideális lehet kisvállalkozások és otthoni felhasználók számára.
 4. Könnyű Kezelhetőség:
  • Az Ubiquiti kezelőfelülete intuitív és felhasználóbarát, lehetővé téve a könnyű konfigurációt és a hálózat hatékony üzemeltetését.
 5. Kiemelkedő Tervezés és Funkcionalitás:
  • Az Ubiquiti eszközök általában rendelkeznek korszerű tervezéssel és funkciókkal, például a kiterjedt VLAN-támogatás, a vendég hálózatok kezelése és a hozzáférési pontok közötti automatikus átkapcsolás.
 6. Rendszerintegráció:
  • Az Ubiquiti termékek jól integrálhatók más hálózati eszközökkel és rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik az összetett hálózati infrastruktúrák kialakítását.
 7. Állandó Frissítések:
  • Az Ubiquiti rendszeresen frissíti szoftvereit, biztosítva a korszerű biztonságot és új funkciókat a felhasználók számára.
 8. Videomonitorozás és Biztonsági Megoldások:
  • Az Ubiquiti UniFi rendszerrel egyszerűen integrálhatók videomonitorozási és biztonsági megoldások, így egyetlen, egységes platformon kezelheti a hálózatot és a biztonsági rendszert.
 9. Közösség és Támogatás:
  • Az Ubiquiti hatalmas felhasználói közösséggel rendelkezik, ahol a felhasználók megoszthatják tapasztalataikat, és a vállalat széleskörű támogatást nyújt.
 10. Megbízhatóság:
  • Az Ubiquiti eszközöket általában megbízható működés és tartósság jellemzi, ami hozzájárul a hosszú távú stabilitáshoz

Az Ubiquiti eszközök tehát kiváló választást jelentenek olyan felhasználók és vállalkozások számára, akik hatékony, skálázható és költséghatékony hálózati megoldásokat keresnek.

KÖZPONTI FELÜGYELET

Az Ubiquiti Controller egy szoftver, amely lehetővé teszi az Ubiquiti hálózati eszközök központi kezelését és felügyeletét.

1. Egységes Kezelőfelület:

 • Az Ubiquiti Controller egy egységes, felhasználóbarát kezelőfelületet kínál, ahol az összes Ubiquiti eszközt centralizáltan konfigurálhatja és felügyelheti.

2. Többszintű Rendszerkezelés:

 • Lehetőség van többszintű rendszerkezelésre, ami azt jelenti, hogy különböző szintű hozzáférést és jogosultságokat lehet biztosítani a rendszeren dolgozó különböző felhasználóknak.

3. WLAN és LAN Kezelése:

 • Az Ubiquiti Controller segítségével könnyen konfigurálhatók és kezelhetők a vezeték nélküli (WLAN) és vezetékes (LAN) hálózati eszközök, beleértve a router-eket, kapukat és hozzáférési pontokat.

4. Statisztikai Adatok és Monitorozás:

 • A Controller biztosítja a valós idejű statisztikai adatokat és monitorozási lehetőségeket, így könnyedén nyomon követheti a hálózati teljesítményt, a forgalmat és az eszközök állapotát.

5. Automatizált Frissítések:

 • A rendszer automatikus frissítéseket biztosít, így könnyen karbantarthatók és aktualizálhatók az Ubiquiti eszközök a legújabb funkciók és biztonsági javítások érdekében.

6. Ütemezett Feladatok és Konfiguráció:

 • Az Ubiquiti Controller lehetőséget kínál ütemezett feladatok végrehajtására, valamint előre beállított konfigurációk alkalmazására, amelyek megkönnyítik az eszközök egyszerű és konzisztens kezelését.

7. Csoportos Konfiguráció és Profilkezelés:

 • A csoportos konfiguráció és profilkezelés segítségével azonos típusú eszközök egyszerre konfigurálhatók, megkönnyítve a nagyobb hálózatok hatékony kezelését.

Az Ubiquiti Controller tehát egy hatékony eszköz, amely egyszerűsíti és centralizálja az Ubiquiti hálózati eszközök kezelését, lehetővé téve számunka a könnyű konfigurációt és a hatékony rendszerfelügyeletet.

Igényfelmérés

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogy miként tudjuk segíteni vállalkozása IT felügyeltét a hatékonyab és zavarments működési folyamatok elérése érdekében.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!