Biztonságtechnikai megoldások cégek, intézmények részére

Vállalkozás telephelyének folyamatos védelme biztonsági kamerával és riasztórendszerrel.

EGY VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA A BIZTONSÁG ALAPVETŐ ELVÁRÁS

Egy vállalkozás működése során szinte alapvető elvárásnak számít a riasztórendszer és biztonsági kamerák. Ezek a rendszerek nemcsak abban nyújtanak segítséget, hogy a vagyon elleni bűncselekményeket megelőzzék, hanem abban is, hogy a folyamatos áruforgalom vagy munkatársak mozgását szükség esetén vissza lehessen követni. Egy biztonsági rendszer kiépítésének díja pedig csekély ahhoz képest, hogy milyen vagyon elleni bűncselekményeket tud megelőzni.

MIÉRT ÉRDEMES KAMERÁVAL ÉS RIASZTÓVAL FELSZERELNI A VÁLLALKOZÁST?

Az elmúlt években sokat javult a közbiztonság, amihez nagyban hozzájárultak a különböző biztonságtechnikai megoldások. A kamerarendszerek olyan folyamatos megfigyelést tudnak biztosítani, ami elrettentő hatással tud lenni a bűncselekmények elkövetőire, továbbá a riasztórendszer a cégvezető nyugalmát biztosíthatja azáltal, hogy a riasztóval ellátott helyek érintetlenül maradnak.

A kamerarendszerek sokat fejlődtek az elmúlt években, amelynek köszönhetően már szélessávú internetkapcsolattal akár telefonról is nyomon követhetők a telephelyen történő mozgások. Egy cégvezető így bárhol és bármikor ellenőrizni tudja a telephelyét a biztonsági kamerákon keresztül. A riasztórendszerek pedig számos olyan funkcióval szolgálnak, amelyek különböző körülmények esetén eltérő riasztást tudnak aktiválni.

Egy biztonságtechnikai eszközökkel felszerelt vállalat esetén:

  • Várhatóan csökkennek a vagyon elleni bűncselekmények, kisebb lopások
  • Váratlan helyzetek, balesetek körülményei visszatekinthetők
  • Átláthatóvá válik a telephelyen történő áru- és személymozgás

Emellett pedig a cégvezető is sokkal nyugodtabb lehet vállalkozása vagyonbiztonsága miatt.

BIZTONSÁGTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Kamerarendszerek

A vállalkozás igényeihez illeszkedően biztonsági kamerarendszereket tervezünk és építünk ki IP-kamerák, hibrid- és analóg rendszerek segítségével.

Riasztórendszerek

A kamerarendszerek kiegészítéseként különböző riasztórendszereket üzemelünk be, amelyek különböző nyílászárókon elhelyezett szenzorok, valamint mozgásérzékelők segítségével szolgálják a vagyonbiztonságot.

Egyéb biztonságtechnikai megoldások

Egy vállalkozás életében számos olyan biztonságtechnikai megoldásra lehet szükség, ami eltér a hagyományos eszközöktől. A tervezés során feltárjuk azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével egy telephely biztonsága tovább növelhető.

Igényfelmérés

KONZULTÁCIÓ KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és vizsgáljuk meg közösen, hogy milyen kamera- és riasztórendszerrel lehetne biztonságosabbá tenni vállalkozását.

A konzultáció ingyenes és kötöttségektől mentes. Kérjen időpontot most!