Zöldségcentrum Kft Microsoft 365 – Sharepoint bevezetése

Vállalkozás neve:
Zöldségcentrum Kft.

Átadás időpontja:
2022.10

Kivitelezés helye:
Makó

Projekt időtartama:
1 hónap

Éves árbevétel:
1 .500 mFt

Alkalmazottak száma:
57 fő

További információk

A 2003-ban magyar magánszemélyek által alapított Zöldségcentrum Kft. meghatározó piaci szereplő a zöldségkereskedelem területén. Megbízható és transzparens működésével folyamatos partnere a magyarországi kiskereskedelmi láncoknak és a környékbeli kistermelőknek egyaránt. 

A magyar termelői bázist a saját 160 hektáros termelés mellett elsősorban a környékbeli közel 300 kistermelő adja. Közülük sokakkal 10 évet meghaladó sikeres együttműködés alakult ki. A megtermelt és forgalmazott zöldségek közül leginkább a Makói Tájegységre jellemző fajták szerepelnek a kínálatban. 

Az innovatív és piacvezető vállalatoknak feltétlenül szükséges, hogy az informatikai rendszereikben tárolt adatok gyorsan, strukturáltan, a megismerhetőség szintjének megfelelően, az arra jogosultak számára elérhető legyen. 

A tulajdonos elvárása az volt, hogy: 

  • egy előre felépített könyvtárszerkezetet hozzunk létre, amely követi a vállalat felépítést,  
  • hatékony információ átadás lehetősége legyen biztosítson 
  • az egyes mappák, fájlok a felhasználók jogosultsági szintjének megfelelően legyenek elérhetők 
  • alkalmas legyen a rendszer arra hogy a nagyobb feladatokon egyszerre lehessen munkát végezni, akár egy fájlban is több résztvevővel  
  • a dokumentumok legyenek elérhetők bárhonnan Internet kapcsolat esetén 
  • legyen lehetőség verziókezelésre  
  • biztonsági mentés készüljön a fájlokról 

Eredmények

Tárolás és Megosztás Egyszerűsítése:

Implementáltuk a SharePoint strukturált tárolási rendszerét, így a munkatársak könnyen és hatékonyan tárolhatják és megoszthatják a dokumentumokat és adatokat a szervezetükön belül és kívül.

Csapatmunka és Együttműködés:

Sikeresen bevezettük a kollaboratív funkciókat, lehetővé téve csapatainknak a hatékonyabb együttműködést és projektkezelést. Valós idejű szerkesztési lehetőségekkel fokoztuk a munkavégzés hatékonyságát.

Keresés és Rendezés Egyszerűsítése:

A kiváló keresési funkciók és rendezési lehetőségek révén szignifikánsan gyorsabbá vált az információk megtalálása és az adatok rendszerezése.

Biztonság és Hozzáférési Kontroll

Beállítottuk a jogosultságokat, és biztosítottuk a rendszer biztonságos működését. Az auditálhatósági funkciók révén folyamatosan nyomon követjük a hozzáféréseket és a tevékenységeket.

Mobil Elérhetőség

Implementáltuk a mobil elérhetőséget, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek az adatokhoz és dokumentumokhoz.

Integráció más Office 365 Szolgáltatásokkal

Teljes mértékben kihasználjuk az Office 365 integrációt, és könnyen együttműködünk más Microsoft alkalmazásokkal, például Outlook, Teams stb.

Költséghatékonyság

Az online SharePoint szolgáltatások által kínált felhőalapú megoldások csökkentették a helyi infrastruktúra és karbantartási költségeket, így költséghatékonyabbá téve vállalkozásunk informatikai rendszerét.

„Az online SharePoint bevezetése igazán kiváló döntésnek bizonyult vállalkozásunk számára. Most, hogy sikerrel megvalósítottuk ezt a modernizációt, csapatunk  élvezi ezt az új munkamódot, amely hatékonyabb és innovatívabb, mint valaha.
A strukturált tárolási rendszerrel most már könnyedén kezelhetjük dokumentumainkat, és a kollaboratív funkcióknak köszönhetően munkatársaink könnyedén együttműködnek az egyes projektjeinkben.
A mobil elérhetőség révén az üzletmenetünk nem függ attól, hol vagyunk éppen – a dokumentumok és adatok mindig kéznél vannak.
Az Office 365 integráció hatékonyabbá teszi a mindennapi munkánkat, és az automatizált folyamatok segítségével minimalizáltuk a manuális teendőket.
Ezek az eredmények a cégünk elkötelezettségét és az innováció iránti szenvedélyünket tükrözik. A vállalkozásunk most még jobban felkészült a jövő kihívásaira, és a munkatársak örömmel alkalmazzák a legfrissebb technológiai megoldásokat mindennapi tevékenységeink optimalizálására és hatékonyabbá tételére.”