Információs Kiosk rendszerek telepítése Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft megrendelésére

Vállalkozás neve:
Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft megrendelésére.

Átadás időpontja:
2021.05

Kivitelezés helye:
Makó

Projekt időtartama:
1 hónap

További információk

Az Igazgyöngyök útja Makó városát átölelő turisztikai útvonalat foglalja magába, amely 11 izgalmas szórakoztató állomással rendelkezik. Az útvonal a vallás, a történelem, az építészeti látványosságok, irodalmi kötődésű makói  helyszínek 11 jelentős pontját érinti. Az túra során interaktív módon ismerkedhet meg a látógató a város nevezetességeivel.  

Az interaktivitást 3 kültéri Touch info tábla látja el. Az érintőkejelzővel rendelkező kisokok az év minden napján várják az érdeklődő turistákat és információkat szolgáltatnak Makó város nevezetességeiről, aktuális híreiről. 

A Kisokok saválló acélból készültek, hogy a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is ellenálljanak,  fűtéssel hűtéssel, szünetmentes áramellátással rendelkeznek. A Kioskok működését központi felügyelet monitorozza a minél nagyobb rendelkezésre állás biztosítása érdekében.  A Kiosk megvalósítása Intel NUC platformra épülő számítógépekkel  történt, a kijelzők vandálbiztos, ütésálló nagy fényerőjű nappal is jól látható tulajdonsággokkal rendelkeznek.

Műszaki paraméterek

Intel NUC számítógép

Saválló kültéri ház

Vandálbiztos kijelző

Eredmények

3 db Touch info tábla stabil működéssel, minimális szerviz igénnyel szolgálja Makó város turisztikai elképzeléseinek magvalósulását.

Képgaléria