G és G Növényvédelmi Kft. – Egyedi számítógépek gyártása vonatszerelvényekbe

Vállalkozás neve:
G és G Növényvédelmi Kft.

Átadás időpontja:
2022.

Kivitelezés helye:
Szeged-Szőreg

Projekt időtartama:
1 hónap

További információk

A G&G Növényvédelmi és Kereskedelmi Kft. egy 1991-ben Magyarországon alakult családi vállalkozás, amely 1996 óta végez vasúti gyomirtási munkákat, és folyamatosan fejleszti, építi és működteti speciális gyomirtó járműveit Európa szerte. A G&G Kft. a legpontosabb, leggazdaságosabb vasúti gyomirtási technológiát kínálja a környezeti fenntarthatóság jegyében. Piacvezető a precíziós vasúti gyomirtás területén. Ezt a pozíciót csak folyamatos fejlesztés árán tudjuk megtartani. 

A projekt során olyan számítógépek gyártása, építése volt az elvárás, amelyek rendelkeznek a megfelelő számítási kapacitással a gyomírtó rendszer vezérléséhez,  ellenállnak a rázkódásnak, kevés helyet foglalnak a szűkös szerelvényben, stabilan megbízhatóan működnek a ipari környezetben is. További kihívást jelentett a kis helyen termelődő nagy hőmennyiség kivezetése, amely elengedhetetlen követelménye a stabil működésnek. 

A prototípus legyártása után a speciális rack számítógépházba  Intel i7 11Gen processzorok beépítésével 12 db  számítógép került leszállításra. 

A számítógép rendszerek tartós tesztje is megtörtént, amely során az elvárásoknak megfelelően hibátlanul teljesít Európa több országában is közlekedő szerelvényeken.

Műszaki paraméterek

12 db Speciális RACK számítógép – Intel i7 Platform

Eredmények

Egyedi igényeknek megfelelő magas rendelkezésre állású cél számítógépek gyártása sikeresen vizsgázott a felhasználás során

A számítási kapacitások az átgondolt specifikációnak köszönhetően a jövőbeli fejlesztések számára is megfelelő futtató környezetet biztosít

Képgaléria