Categories: Egyéb

by admin

Share

Categories: Egyéb

by admin

Share

Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy új informatikai hálózat építésével bíztak meg minket az új mezőhegyesi Sportcsarnokban!

Ez a projekt lenyűgöző lehetőséget kínál számunkra arra, hogy megvalósítsuk a legmodernebb technológiát és biztosítsuk a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot minden látogatónak és az üzemeltetőnek.

A kivitelezés során számos izgalmas fejlesztés valósul meg, melyek célja, hogy a sportcsarnok a jövőben is a legjobb helyszín legyen a sportesemények és kulturális programok számára. Nézzük meg közelebbről, mik azok a funkciók és rendszerek, melyek megvalósulnak ebben a projektben:

1. IT Infrastruktúra: A modern és hatékony IT rendszerek kiépítése a sportcsarnokban, melynek részeként 10Gb-os hálózat kerül implementálásra Ubiquity eszközökkel. Ez a fejlesztés lehetővé teszi a gyors és stabil adatátvitelt, ami elengedhetetlen a modern sportlétesítmények számára.

2. Biztonságtechnika: A látogatók és a létesítmény védelme érdekében felügyelt és megbízható biztonsági megoldások kerülnek telepítésre. Ez magában foglalja a modern beléptető rendszereket és az események ellenőrzését szolgáló technológiákat.

3. Kamera Rendszer: Magas minőségű kamera rendszer telepítése, amely folyamatos felügyeletet és figyelemmel kísérést biztosít a sportcsarnok területén. Ez a biztonsági intézkedés hozzájárul a látogatók és a létesítmény biztonságához.

4. Wifi Hálózat: Szélessávú és megbízható wifi 6 hálózat biztosítása mind a látogatók, mind a személyzet számára. Ez lehetővé teszi a gyors internet-hozzáférést és a kapcsolódást a digitális világhoz a sportesemények alatt és után is.

Ezek az új fejlesztések nem csupán a technológiai előrelépést képviselik, hanem azt is jelzik, hogy a Mezőhegyesi Sportcsarnok elkötelezett a látogatók élményének folyamatos fejlesztése mellett. Kövesd velünk az informatikai hálózat kivitelezését és készülj fel az új modern sportcsarnok izgalmas fejezetére! Legyél részese az innovációnak és a fejlődésnek! #Innováció #Mezőhegyes #Sportélet #Informatika #szvtech

Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk!