Loading...

Rendszergazdai szolgáltatások

Rendszer felügyelet

Rendszergazda szolgáltatás, Távfelügyelet, Karbantartás

Ügyfeleink számára olyan szolgáltatási csomagot kínálunk, mely felhasználói helpdesk és remote szolgáltatásokat is tartalmaz. Ügyfeleinknek telefonon, e-mailben, távoli hozzáféréssel nyújtunk közvetlen azonnali segítséget. Ez az esetek kétharmadában a hibák azonnali elhárítását eredményezi. Ha távolról nem tudjuk a problémát elhárítani munkatársunk helyszíni kiszállás keretében akár 1 órán belül megkezdi a hiba elhárítását.

Távoli karbantartás, Monitoring

Tudjuk, milyen frusztráló lehet, amikor egy számítógép, egy nyomtató, vagy a hálózati szerver hirtelen tönkremegy. Ez megakadályozza az embereket abban, hogy képesek legyenek befejezni a napi feladataikat, így ez a kiesés jelentősen megnöveli az adott munkára fordított időt csökkenti a hatékonyságot, termelékenységet és nem tervezett javítás költsége jelentős kiadással járhat.

A távfelügyeleti szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinknek, ezek miatt többé nem kell aggódnia.

A monitoring folyamat

Alkalmazott monitoring eszközeink proaktív megoldás nyújtanak a szerverek és a munkaállomások területén távfelügyeleti megoldás részeként.

A felügyeleti szoftverünk telepítve van minden arra alkalmas informatikai eszközre. Megjelenő hiba esetén egy jelzést küld a rendellenes állapotról, és értesíti a munkatársainkat, akik ezek után gyorsan kivizsgálják a kérést. A távoli-monitoring szolgáltatás segít, hogy proaktív módon megszüntessük a súlyos hibákat, mielőtt azok előfordulnak.

A távoli bejelentkezést segítő eszközök lehetővé teszik számunkra, a biztonságos hozzáférést bármilyen irányított PC vagy szerver esetén, így a hozzáértő munkatársunk képes azonnal látni, hogy mi is történik pontosan, egyadott probléma esetén.

Karbantartás

A szoftverek és firmware-ek naprakészsége elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkaállomások és szerverek probléma mentesen működjenek. Az új vírusok, trójai programok és más rosszindulatú programok jönnek létre minden nap! Ezek célja, hogy kihasználják lyukakat egy-egy szoftver kódjában, és így hozzáférhet a rendszerhez. A mi távoli karbantartás megoldásunk segít, hogy a felügyelt eszközökön mindig a legfrissebb szoftverek legyenek és a szükséges karbantartások el legyenek végezve.

Testhőmérséklet mérés - lázdetektálás

» részletek

»